OM

Hemtrevligt

inreder privata hem och offentlig miljö

Vem är jag?

 

Jag heter Camilla Synnergren och jag är utbildad inredningsdesigner. Jag har drivit Hemtrevligt sedan september 2009. Innan det arbetade jag som socionom i många år och den erfarenheten är värdefull i arbetet som inredningsdesigner då jag även i min nuvarande roll arbetar med människor.

 

Inredning har alltid varit mitt stora intresse. 2010 utbildade jag mig till inredningsdesigner och fick samtidigt mina första inredningsuppdrag. Sedan dess har jag studerat inredningsarkitektur, produktdesign och konst under 3 år på Konstskolan Basis i Stockholm.

 

Mina uppdrag består i att inreda och styla både privata hem och offentlig miljö. Jag har gjort flera uppdrag åt stora fastighetsbolag och hjälpt dessa att inreda kontor, visningsytor, entréer och receptioner.

 

 

Min inspirationskälla

 

Min mamma kunde verkligen konsten att skapa en hemtrevlig känsla. Hon hade ett estetiskt sinnelag och var många gånger mycket mer vågad i sina färgval och utsmyckningar än vad jag är.

 

För att skapa ett hemtrevligt hem krävs en fingertoppskänsla snarare än en stor plånbok. Oavsett om jag inreder ett privat hem, stylar en bostad inför försäljning eller inreder offentlig miljö så är det den ombonade hemtrevliga känslan jag vill förmedla.

 

 

Rensa i röran

 

Att ha ett fint och välordnat hem handlar inte, som så många tror, om att ha massa dyra designprylar. Istället bör vi undvika att proppa hemmet fullt med diverse prylar som bara tar plats. Detta får snarare effekten att vårt hem ser både mindre och mer rörigt ut.

 

Detta är något de flesta redan vet, eller åtminstone känner på sig instinktivt, men det är ändå svårt för många att göra sig av med onödiga saker.

Jag hjälper dig att rensa i röran för att skapa ett hemtrevligt hem.

 

© Hemtrevligt i Nordiska Hem 2018