Referenser

Referens homestyling


"Jag har vid ett flertal tillfällen rekommenderat Hemtrevligt till mina säljarkunder som har haft behov av så kallad ”stylinghjälp”. Att kunna erbjuda en kontakt som ger denna service är viktigt i ett uppdrag. Jag har genomgående fått mycket bra feedback från kunder som anlitat Hemtrevligt. Ett exempel är en försäljning på Åstorpsringen i Hammarbyhöjden/Enskede. Camilla på Hemtrevligt träffade mina kunder,  tog fram en skräddarsydd ”lösning” och genomförde stylingen till bästa resultat. Jag är och säljarna själva är övertygade om att de tjänade på att de gjorde denna styling av lägenheten. Utan stylingen hade vi inte nått samma resultat. Jag kan varmt rekommendera Camilla på Hemtrevligt."

Carl-Olof Stigbäck

Mäklare/Affärsutvecklare

  Fastighetsbyrå


Referens offentlig miljö


"Camilla har under 5 år arbetat med olika inredningslösningar åt oss på GE Capital Real Estate. Allt från vakanta kontorslokaler i öppet landskap till rumlösningar i en samstämmig färgsättning. Framtagning av inredningsförslag på entréer, ljusgårdar och konferensytor har presenterats av Camilla och i nästa steg har förslagen realiserats på ett kostnadsmedvetet sätt. Camillas professionella styrning från framtagning till färdigt resultat är något som gör att GE Capital Real Estate är mycket nöjda med Camillas arbete".

Åsa Scharfe

Marknadschef

GE Capital Real Estate

Referens heminredning


"Jag älskar att arbeta med Camilla! Hon är en mycket skicklig inredare som arbetar aktivt med att skapa vackra miljöer till hennes kunder. Camilla är lätt att jobba med och sprider varm energi runt sig. Jag kan starkt rekommendera Camilla till både privatpersoner och företag som behöver hjälp med inredning."

Linnéa Lundberg

Store Manager

BoConcept